Investeringsrådgivning - med sunne verdier i bunn!

Vi i Kraft Finans er investeringsrådgivere som hjelper investorer med å ta de riktige valgene når det gjelder å finne den beste avkastningen og de beste investeringene. Våre investeringsrådgivere jobber med alle typer investeringer fra aksjer, rentefond, obligasjonsfond, aksjefond, eiendom og øvrige strukturerte produkter. 

Uavhengig                                                                                                                                                                                                        I tillegg til høy risikojustert avkastning fokuserer vi i vårt firma på at vi skal være så uavhengige som mulig i all vår rådgivning. Hos oss kan du være sikker på at dine penger blir plassert der hvor vi tror forutsetningene er størst for å få god avkastning - uten føringer fra hvilke produktleverandører vi samarbeider med.

Kompetent                                                                                                                                                                                              Våre ansatte har både lang og bred erfaring i bransjen, og har du en rådgiver i Kraft Finans betyr det at du også har tilgang på en profesjonell fagmann som kan hjelpe deg med alle dine finansielle spørsmål - også dette på et uavhengig grunnlag.

Aktiv                                                                                                                                                                                                               Kraft Finans sine rådgivere er en aktiv medspiller i forvaltningen av dine finansielle plasseringer slik at du når dine mål. La oss hjelpe deg til å få det beste ut av dine midler. Ta kontakt med oss i Kraft Finans hvis du ønsker mer informasjon eller å bli kunde.  Du kan også komme innom ett av våre kontorer i Sandnes, Ålesund, Tromsø eller Trondheim.

Nyheter

Elementer: 16 - 16 av 16
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

         

      

 

Følg oss på nett: